Dorpshuissessies - 31 augustus 2024

DHS-202408-POSTER.JPG

Marit Nygård

DHS-202408-MARIT NYGÅRD-JANTINATALSMA.JPG

foto: Jantina Talsma

Marit Nygård schrijft op wat haar raakt en in een combinatie tussen kleinkunst en popmuziek komen daar blije, boze, verdrietige of hoopvolle maar vooral eerlijke liedjes uit.

Ze is op zoek naar contact, naar goedkope huismerk wijn, naar een bestaan als eenmansorkest; wie goed luistert, krijgt een kijkje in het leven van een student die worstelt met het volwassen worden, de liefde en een veranderende wereld.

Packmen

DHS-202408-PACKMEN-SQ.JPG

Packmen
Hits van toen.
Maar dan anders.

De drie broers Gubbels (Heel misschien kent u ze nog, die van Cochon Bleu, je weet wel) hebben, samen met Marcel Hoving als nieuwe aanwinst op de bas, een nieuw bandje opgericht. Met deze keer als uitgangspunt 'Hits van toen. Maar dan anders.'
 
Zou wel eens heel groot kunnen worden dit.

Bezetting:
André Gubbels - drums/zang
Marcel Hoving - bas/zang
Hette Gubbels - elec. gitaar/zang
Henk Gubbels - akoest. gitaar/zang

BEZERK

DHS-2408-BEZERK.JPG

De Groningse band BEZERK is opgericht in 2021. Deze sympathieke band bruist van inspiratie en creativiteit. BEZERK laat de grenzen tussen verschillende muziekstijlen vervagen tot een boeiende mix van psychedelische triphop, dansbare reggae, rock en luisterliedjes. Een volledig eigen stijl, met een stevig fundament en de krachtige stem van Myra. Het geheel is volkomen natuurlijk en natuurlijk volkomen bezerk!

BEZERK's eerste album 'Space is the place' is via hun website te beluisteren en dankzij de videos krijg je een goede indruk van hun live optredens. Begin januari namen ze in cultuurwerkplaats BC 47 in Borgercompagnie een nieuw album op dat momenteel gemixt en gemastered wordt.

Bezetting:
Myra Wortman - Zang
Niek Poelstra - Gitaar
Ferdinand Rikkers - Bas
Herbert van Hoogdalem - Toetsen en soundscapes
John Le Grand - Drums