Dorpshuissessies -15 april 2023

DHS-202304-POSTER.JPG

Ralph Louie

DHS-202304-RALPHLPOUIE.JPG

Ralph Louie is een singer-songwriter uit Groningen die momenteel flink aan de weg timmert. Zo was hij recentelijk te zien bij Simplon, RTV Noord, RTV 1 en Omrop Fryslân. Hij speelt folk(rock)-nummers die de muzikale traditie oprekken en een eigentijdse draai meekrijgen.

Bibi and the Boys

DHS-202304-BIBIANDBOYS.JPG

Bibi and the Boys is een 4-koppige band gevormd uit Lasse, Collin, Justin en Bibi. Alle 4 hebben de bandleden een andere muzikale achtergrond, maar toch vinden ze hun gezamenlijke grond in de band.

De band omschrijft hun muziekstijl als 'dansbare rock'. De nummers hebben groovende verses en harde refreinen en vormen daarmee dé unieke combinatie om helemaal uit je dak te gaan. Dit is ook te zien aan hoe de band op het podium staat, want die overvloed aan energie willen ze graag overbrengen aan iedereen die het horen wil. Toch brengt de band zo nu en dan het tempo omlaag voor een intieme sfeer met nummers en interludes die je weer op adem laten komen. Dit alles zorgt voor een fijne dynamiek en een super leuke avond. 

Plezier hebben in het muziek maken staat centraal en dat is dan ook het belangrijkste doel bij de shows. Dit weet de band ook over te brengen op het publiek. 

Er is hard aan de weg getimmerd de laatste tijd. De band is namelijk bezig met GRONDSLAG, een traject op initiatief van POP Groningen om jonge, maar talentvolle, acts te begeleiden naar het grotere publiek. Afgelopen tijd heeft de band veel vooruitgangen geboekt en ze staan te popelen om het aan het grote publiek te laten horen. Benieuwd geworden? Luisteren maar!

WhatsUp

DHS-202304-WHATSUP.JPG

WhatsUp is een coverband uit Groningen e.o. De oorsprong ligt in Garmerwolde,  waar 3 leden deel uitmaakten van de Daip, goed voor heel wat feestjes in het dorp en elders.

WhatsUp speelt op eigen semi-akoestische wijze pop, soul, funk, disco en easy listening covers waar je blij van wordt. Goed voor elk groot of klein feest, van huiskamer tot festival. 

Bezetting:
Frans van der Haar - gitaar en zang
Bert van Kammen - bas en zang
Freek Laban - drums en zang
Jeannet Miedema - zang