Dorpshuissessies - 17 september 2022

Dorpshuissessies170922.jpg

Bruno Storm

2209-brunostorm.jpg

Bruno Storm schrijft kwetsbaar maar hard.

Zijn poëtische Nederlandse liedjes gaan over dromen en wakker worden, liefhebben en loslaten, vallen en opstaan. Met z'n akoestische gitaar kan hij een fijne rustige, vrolijke sfeer creëeren én het publiek enthousiast mee laten deinen op de maat. Hij houdt je aandacht erbij met vloeiende, verhalende teksten die op het einde altijd een twist hebben.

Beans 'n' Bacon

2209-BeansnBacon.jpg

Beans 'n' Bacon bestaat uit vier muzikanten van iets onder middelbare leeftijd en kwaliteit. Vanavond zet deze band z'n allereerste stapjes buiten de oefenruimte. Een mogelijk memorabele avond, en u kunt daar bij zijn!

Zoals de 'n' in de naam al enigszins doet vermoeden, zijn alle leden groot geworden in de tijd dat Axl, Slash, en consorten hoogtij vierden. Het verraadt ook al een beetje het repertoire aan al dan niet dansbare rockcovers van zo rond de jaren '90. Maar vergis u niet: er zitten wat verborgen verrassinkjes tussen... Speciaal voor deze avond hebben ze 10 krakers geselecteerd, maar wie weet gaan ze best gesmeerd.

Bezetting:
Peter Eggens - gitaar
Rene Wiersma - zang en gitaar
Vincent de Boer - basgitaar
Harjo de Poel - drums en 'bijgeluiden'

Rommy Gabay

2209-RommyGabay.jpg

Rommy Gabay (23) neemt je met haar reflectieve teksten en soulvolle stemgeluid mee op een introspectieve trip. Een emotionele rollercoaster die alle contrasten van het leven belicht, verpakt in groovy sounds en pakkende melodieën - een mix van jazz, soul en hiphop. Rommy begon in haar eentje achter de piano maar speelt tegenwoordig met een heuse live band.

De nieuwe formatie heeft veel succes. Rommy en haar band stonden inmiddels al op ViceFest, Preipop, Stukafest en Grunnsonic.

Bezetting:
Rommy Gabay - zang
Bas Duursema - keys
Jelle Mulder - gitaar + vocals
Ray van Astenrode - bass
Andoni Biskarra - drums